08-38 38 80 info@avenki.se

Vår nya kollega – Anna Hallenborg

Anna HallenborgI början av augusti började Anna Hallenborg som konsult hos oss på Avenki. Hon är en Prince2-certifierad projektledare med 25 års erfarenhet från IT- och telekom-branschen.

Genom åren har Anna arbetat med ledarskap, projektledning, kundrelationer och försäljning i internationell IT- och telekom-miljö. Hon har med sin breda erfarenhet fått förståelse för kundernas behov och hur lösningarna bäst realiseras.

Anna är en strukturerad, pedagogisk och drivande teamledare som tillsammans med kunderna tar projekten i mål.

 

Vi ställde några snabba frågor till Anna:

Vad fick dig att söka till Avenki?

Jag gillar Avenkis profil och tycker att den stämmer väl med mina yrkesmässiga erfarenheter. Dessutom är det flera av mina tidigare kollegor som jobbar på Avenki, vilket gör det extra roligt.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Det ska bli intressant att se vilka möjliga uppdrag som dyker upp och vad de leder till. Det skall också bli roligt att lära känna alla på Avenki och hjälpa till att utveckla bolaget vidare.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Jag trivs med att vara en resurs som hoppar in där jag bäst behövs. Jag vill hjälpa Avenkis kunder att uppnå sina mål, samtidigt som jag bidrar till att Avenki själv uppnår sitt mål.

Att vara ny på jobbet kan ta på krafterna. Hur fyller du på med energi?

Att vara aktiv utomhus ger mig energi. Jag gillar att såga ved, jobba på tomten eller ta en tur runt sjön på min SUP-bräda. Jag tillbringar också gärna tid med barnbarnen. Små barn är som bekant mästare på att vara i nuet. Jag försöker lära av dem.
 

Vi hälsar Anna varmt välkommen!

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner