08-38 38 80 info@avenki.se

Avenki söker fler framgångsrika konsulter

Startklar?Är du en erfaren person inom IT och telekom – redo för nästa utmaning – och vill vara en del av vår gemenskap? Trivs du med att arbeta nära kund där du erbjuder lösningar som skapar både värde och nytta? Vi känner av en ökad efterfrågan hos våra kunder och söker nu efter fler stjärnor till oss på Avenki. Vi är ett nischat konsultbolag inom IT och telekom med trevligt kontor centralt i Stockholm.

Om bolaget

Avenki levererar konsulttjänster inom förändringsledning och styrning i mötet mellan verksamhet och IT. Vårt syfte är att allt vi gör i uppdragen ska bidra till att öka lönsamheten, effektivisera och utveckla kundens affär.

Vi är ett litet stabilt företag som har funnits sedan 2008 med professionella medarbetare som drivs av att göra skillnad hos kunden. Våra kunder är allt ifrån stora operatörer och banker till mindre tillväxtbolag, där vårt uppdrag är att skapa mervärden för deras användare och samhället i stort. Vi brinner för det vi gör och tar ansvar hela vägen.

Om tjänsten

Som konsult hos oss kommer du mestadels arbeta självständigt ute hos kund. Du blir därmed en representant för våra värderingar där vi vill vara bäst på det vi gör. När en konsult från Avenki kommer in ska kunden känna trygghet i att vi kommer att lösa problemet. Vi ser till helheten, driver uppdragen affärsmässigt med tydliga mål och tar en ledarroll. Vi är prestigelösa, lyssnar in och har en öppenhet som skapar ett inkluderande klimat i teamet. Vi brinner för vår roll och delar gärna med oss av vår kunskap och energi.

Vi tycker om att bry oss. Om att göra ett bra jobb hos kunden, om att de som jobbar tillsammans i våra uppdrag känner att de får ut det bästa av sig själva, och att vi får med oss alla på tåget. Vi bryr oss om att uppdragen landar så att de får en reell effekt i verksamheten och faktiskt gör skillnad.

Vi bryr oss om våra medarbetare. Att alla känner en glädje i att komma till jobbet, vill utvecklas och mår bra. Vi bryr oss om varandras intressen, olika familjesituationer och vill skapa förutsättningar för att man ska ha ett fungerande arbetsliv och privatliv.
Vi tror på individens förmåga och ger våra medarbetare stort ansvar och frihet att påverka sin arbetssituation med möjlighet att påverka vilka uppdrag man tar. Vi stöttar varandra där det behövs och är övertygade om att vi i teamet kan lösa alla problem tillsammans. Tilliten gör att vi vågar vara transparenta och utmana både oss själva och våra kunder till att bli lite bättre.

Vem du är

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från IT och telekom. Du har med all sannolikhet erfarenhet från ledarroller eller projektledning av komplexa IT- och kommunikationslösningar eller verkat inom andra roller som du känner passar in på vår verksamhet. Vi är öppet nyfikna!

Vi söker en okomplicerad person som trivs med eget ansvar och friheten inom konsultarbetet. En naturlig ledare som kan få saker gjorda och verka genom sina resurser. Vi ser gärna att du är driven, självgående och tillämpar ett modernt ledarskap. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samtidigt som du alltid har affären i fokus.

För att lyckas i denna roll bör du ha:

  • Ett stort intresse för digital teknik
  • Goda ledaregenskaper
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Erfarenhet av projektledning och personalansvar samt relevanta certifieringar är meriterande.

Ansökan

Låter det här spännande?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Bengt Öquist, VD
E-post: bengt.oquist@avenki.se
Tel: +46-70 837 80 12

Mejla din ansökan till info@avenki.se.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner