08-38 38 80 info@avenki.se

Jobba hos oss

Avenki AB är ett ungt företag med ett team av riktigt duktiga och erfarna konsulter. Vi vill vara konsulter som gör skillnad. Vi driver komplexa projekt, projekt som delvis eller helt stannat av och som kräver gedigen erfarenhet och kompetens. 

Uppdragen är intressanta och utvecklande samt ger dig som konsult stor frihet. 

Medarbetarna är vår främsta styrka. Vi vill förbättra och utveckla våra kunders framtid genom vår kunskap. Vill du hänga med på vår resa? 

Avenki söker fler framgångsrika konsulter

Med fokus på lönsamhet, effektivitet och styrning ser vi till att göra skillnad. Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle.

Verka för långsiktiga kundrelationer

Avenki AB har sedan starten verkat för en hållbar och långsiktig relation med sina kunder och konsulter. Varje ny medarbetare bidrar med värdefull erfarenhet, kompetens, ambition och nätverk.

Gemensamt för oss alla är att vi verkligen gillar att genomföra de utmaningar vi tar på oss. Vi löser problem, fångar idéer, tar fram strategier och genomför projekten från ax till limpa. 

Vi ser en tillfredsställelse i att lyckas med uppgifter som är svåra och sätter en ära i att alltid leverera vad vi lovat. Och lite till. Är det komplext kommer vi in och löser det.

 

Utveckla både dig och våra kunders  verksamheter

Avenki är ett litet företag som vill växa. Vi vet att med fler duktiga konsulter ökar möjligheterna att få kundernas förtroende och ta oss an mer komplexa, roliga och intressanta uppdrag. Som medarbetare har du goda möjligheter att vara med och påverka din och företagets utveckling. 

Vi vill kunna erbjuda en rolig tillvaro för våra anställda. Vi tror att det är roligt om man får attraktiva arbetsuppgifter och jobba med spännande kunder som ligger i framkant. Vi tror också att det är motiverande att få ta ansvar och påverka sin egen arbetssituation.

Vi känner en stark gemenskap, där vi prestigelöst stöttar varandra och bjuder på oss själva. Både vad gäller kunskap och i sociala sammanhang.

 

Har du rätt erfarenhet för att driva komplexa projekt?

Vi är övertygade om att rutin, skicklighet och självständighet är bra för våra kunder. Därför rekryterar vi medarbetare med lång och bred erfarenhet. En erfarenhet av utmaningar som utvecklats till nya kunskaper och förmågor.  

Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som konsult, med specialistkompetens inom kommunikationslösningar, gärna kombinerat med uppdrag i ledande och gränsöverskridande befattning mellan IT- och verksamhetsområden. 

Uppdragen ute hos kunderna ställer höga krav på dig men i gengäld erbjuds du ett mycket intressant, omväxlande och utvecklande arbete med stor frihet. Dessutom får du vara med och forma vår företagskultur så att vi tillsammans skapar viktiga sociala mervärden. 

 

Skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss gärna om du vill vara med på vår resa som bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran. Anmäl ditt intresse, sänd oss ditt CV eller kontakta oss på telefon om du har några frågor.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner