08-38 38 80 info@avenki.se

Vi välkomnar Fredrik Lundström till Avenki

Fredrik LundströmI början av april börjar Fredrik Lundström som konsult hos oss på Avenki. Han är nyexaminerad affärsutvecklare med över tio års erfarenhet från försäljning och service.

I sin roll som affärsutvecklare vet han hur man tar vara och kapitaliserar på pågående trender, hur man leder det digitala förändringsarbetet och hur man tar fram en digital strategi. Han har jobbat med förhandling och kravställning samt projektledning i olika former.

Fredrik är en kreativ problemlösare som alltid hittar en väg framåt och ser fram mot att ta sig an nya uppdrag som t ex:

 

  • Projektledande roller inom t ex digitalt förändringsarbete, marknadsföring och försäljning
  • Projektägare
  • Förhandlingskonsult
  • Affärsutvecklare
  • Ledande roller på olika nivåer

 

Vi ställde några snabba frågor till Fredrik:

Varför sökte du dig till Avenki?

Jag har genom mitt nätverk fått kännedom om deras ledarskap, kompetens och profil. Med min bakgrund kändes det som en självklar matchning. På Avenki får jag stödet och möjligheten att utvecklas till att bli en ännu bättre ledare för att kunna ta mig an nya och större utmaningar.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

I min roll som affärsutvecklare ser jag fram mot att ta mig an nya utmaningar och att nå nya höga uppsatta mål. Jag ser också fram mot att med mina mentorers hjälp utvecklas och växa i min roll och lära mig under hela resan.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll

Jag tycker om variation, utmaningar och utvecklingsarbete. Förhoppningsvis kan jag snabbt bidra med tidigare erfarenheter och nyfunna lärdomar. Jag vill göra skillnad genom att se till att kundens vision och mål blir verklighet. Jag vill överträffa de förväntningar som ställs på mig och mitt arbete.

Att vara ny på jobbet kan ta på krafterna. Hur fyller du på med energi?

Jag hämtar ny energi och inspiration från min familj och vänner men också från att vara ute i naturen. Något som man inte kan tro när man träffar mig är att jag är en hängiven downhill-cyklist; det är för mig det bästa sättet att rensa hjärnan!

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen!